نام مقاله : دانستنی های روغن های گیاهی مصرفی

استفاده از روغن های گیاهی از قببل روغن کنجد و روغن زیتون به دلیل خواصی که دارا میباشند در پخت و پز بسیار توصیه می شوند اما در همین راستا هم  نکات مهمی وجود دارد که باید دانست که در مقاله دانستنی های روغن های گیاهی که پیش روی شماست قرار داده شده است  .

چیزهایی که قبل از مصرف روغن های گیاهی باید دانست :

روغن هایی که از آنها در پخت و پز استفاده می شود دارای انواع متنوعی ایی هستند با این حال ، از روغن ها از گذشته در پخت و پز استفاده می شود .
هنگامی که یک روغن به طرز تهیه غذایی اضافه می شود ، می تواند در مزه و خواص غذای مورد نظرتان تاثیر گزار باشد .
برای استفاده از روغن ها در اشپزی کافیست اندکی از آن در غذای خود بریزید .

در مجموغ تمام روغن ها برای خوردن مناسب  نیستند و باید از خوردن برخی از آنها جلوگیری نمود .

استفاده از روغن های گیاهی با خواص مفید  و یا حتی ضرر رسان امروزه مطلبی است که به طور گسترده در سرتاسر دنیا مورد بحث قرار گرفته است .
برخی از روغن ها وجود دارند که شاید احساس کنید خوردن آنها مفید باشد ولی در عین حال ممکن است زیان رسان  باشند .
در این مقاله قصد داریم شما را با چند نکته  اساسی در مورد روغن های گیاهی که در اشپزی استفاده می کنید آشنا سازیم .
دانستنی های روغن های گیاهی

در زمان خرید چه نکاتی باید مد نظر قرار گیرند ؟

توصبه های مقاله دانستنی های روغن های گیاهی  :

بهداشت با استفاده درست از روغن های گیاهی در اشپزی

۱- روغن های دارای اعتبار را تهیه نمایید ، هر روغنی سالم و مفید نیست :

اگر قصد خرید روغن خاصی برای اشپزی را دارید بعنوان مثال روغن های کنجد ، توصیه می شود محصولی را تهیه نمایید که از فروشنده ای مغتبر به فروش میرسد .
۲- مهمترین مطلبی را که در مقاله دانستنی های روغن های گیاهی میخواهیم بگوییم این است :
روغنی که نیازی نیست را مصرف نکنید
چندین مطالعه و تحقیقات نشان داده اند که برخی از روغن ها برای استفاده مناسب نیستند .
و استفاده از آنها مضر خواهد بود .

برای مثال خوردن یک قاشق چای خوری روغن اکالیپتوس سبب مرگ نوزادان می شود .

یکی دیگر از روغن های غیرضروری پنیرویال می باشد .
که می تواند تاثیرات بسیار خطرناکی را در بر روی بدن بگذارد که جبران آن می تواند بسیار سخت باشد .
حتی روغن ترب که حاوی اسید ایزوسیوسیانیت آلیل ( allyl isothiocyanate ) است.
می تواند منجر به خارش پوست ، چشم ، بینی و غشاهای مخاطی و در برخی موارد مرگ  شود .
بهتر است که قبل از استفاده از هر روغن موارد استفاده آنرا بخوانید تا مشکلی برای شما ایجاد نشود .

۳- دو قطره از هر روغن کافیست :

روغن های ضروری برای افزودن به غذاها ضروری هستند و در پخت و پز بیش از دو قطره برای استفاده نیاز ندارید .
بیش از دو قطره ممکن است منجر به برخی مشکلات شود .

۴- از آنها می توانید در هر فصل های متفاوت استفاده کنید :

همانند عسل از روغن های گیاهی که برخی با عنوان روغن های ضروری می شناسند هم می میشود در هر فصلی استفاده کنید .
این بدین معنی نیست که از آنها می توانید در هر شرایطی استفاده کنید .
 البته اگر آنها را در شرایط صحیح ذخیره و نگهداری کنید می توانید استفاده کنید .
روغن های ضروری که استفاده می کنید باید در مکان سرد و تاریک نگه داری کنید .
روغن های ضروری چون روغن مرکبات ، اسانس گریپ فروت باید در یخچال نگهداری کنید .

۵- آنها را در معرض گرما قرار ندهید :

بیشتر روغن های گیاهی حاوی مقدار زیادی از ترکیبات مفید هستند که در اثر تماس با حرارت تبخیر می شوند و از بین می روند .
بنابراین هنگام پخت و پز مراقب باشید که آنها را تحت تماس با حرارت قرار ندهید و می توانید پس پخت و پز در غذا بریزید تا ترکیبات اصلی حفظ شوند .
از روغن های ضروری می توانید به صورت رقیق نیز استفاده کنید و استفاده از آنها بدین صورت هیچ ضرری ندارد و عوارضی شما را تهدید نخواهد کرد .
اگر شما حامله هستید توصیه می شود از روغن های غیر ضروری استفاده نکنید .
یا اگر خواستید استفاده کنید با متخصص خود  حتما مشورت نمایید تا دچار مشکلی نشوید .

حال میخواهیم در این مقاله ( دانستنی های روغن های گیاهی )

برای شما یک نمونه روش تشخیص روغن زیتون اصل را شرح دهیم :

تشخيص روغن زيتون خوب و با كيفيت از نوع نامرغوب در مقاله دانستنی های روغن های گیاهی
تائید اصالت روغن زیتون و به خصوص روغن زیتون بکر از اهمیت به سزایی برخوردار است.
روغن زيتون به دليل قيمت و ارزش بالاي تغذيه‌اي، با روغن‌هاي معمولي و کم ارزش مخلوط و به بازار عرضه مي‌‌شود.
با اين حال تشخيص روغن اضافه شده به روغن زيتون معمولاً به آساني انجام نمي‌‌شود .
چرا که گاهي روغن اضافي را طوري انتخاب مي‌‌‌کنند که هيچ تغييري در شاخص‌ها (عدد يدي، عدد صابوني، تغيير ضريب شکست نور) به وجود نيايد.
افزودن روغن‌هايی مانند :
روغن‌هاي گیاهی ذرت
كانولا
آفتابگردان،
سويا به روغن زيتون بکر
اغلب به عنوان تقلب در روغن زيتون محسوب مي‌شود.
برای انتخاب روغن زیتون مرغوب، بهتر است اول آن را ببویید و مرحله بعدی، چشیدن روغن است.

روغن زیتون خوب باید بوی زیتون یا سبزی یا سیب بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است.

اگر بوی فلزی احساس کردید، بدانید که روغن، نامرغوب یا فاسد است.
مصرف روغن زیتون موجب کاهش سکته‌های قلبی و مغزی می‌شود.
روغن زیتون علاوه بر معیارهای کیفی، با توجه به نکته‌های دیگری می‌توان به میزان خلوص روغن زیتون پی برد.
از این طریق علاوه بر آن که نوع روغن زیتون مشخص می‌شود، می‌توان فهمید کیفیت روغن زیتون خوب است یا نه.
مخلوط کردن روغن زیتون با سایر روغن‌های گیاهی یکی از نمونه‌های تقلب رایج است .
که فقط با آزمون‌های مشخص و به وسیله متخصصان آزمایشگاه می‌توان به آن پی برد.
نام مقاله :
 دانستنی های روغن های گیاهی
برگرفته از دانستنی های روغن های گیاهی ساپن هاند
منبع مقاله :

نوزده − هشت =